Добавена на: 2020-08-12

Асим Адемов: Росенец е съвместна акция на Христо Иванов и Ахмед Доган

Росенец е съвместна акция на Христо Иванов и Доган.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов направи анализ на последните събития около протестите в България в предаването "Студио Actualno" и сподели, че според него акцията на Росенец е съвместно организирана от Христо Иванов и Ахмед Доган. Нещо повече, според г-н Адемов, ДПС е сменила партия "Атака" с "Да, България".

➡ Имаше искрено желание у младите хора да засилят промените към по-добро в България. С течение на времето обаче това искрено желание беше потопено в партийни пристрастия.

➡ Изпусната реплика за Маджо пояснява кой стои зад протеста. Има съмнение и за човека от Дубай, както и за човека от Белград.

➡ Познавайки добре обстановката в смесените райони, смея да кажа че това, което се разигра на Росенец, бе организирано от ДПС и Христо Иванов. По-рано тази роля играеше "Атака", но вече ги няма на политическата сцена. Сценаристите замениха "Атака" с партия "Да, България", за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов.

➡ Изпусната реплика за Маджо едва ли е сценарий. По самата реакция на г-н Иванов си правим извода, че беше доста притеснен от това, което влезе в кадър. Впоследствие даде няколко противоречащи си версии и това го дискредитира в очите на протестиращите.

➡ Младите хора на протеста трябва да се разграничат от политиците там.

➡ Честите избори спомагат за изграждането на демократично общество, но влизане в спирала на избори сега няма да е добре за страната.