Добавена на: 2024-01-25

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов се срещна с ученици, посланици на Европейския парламент в Златоград

В изключително емоционална и полезна среща, евродепутатът Асим Адемов проведе диалог с ученици, посланици на Европейския парламент, в СУ "Антим I" в красивото родопско градче Златоград.

Учениците oбогатиха познанията си и поднесоха изключително актуални въпроси, които насочиха към евродепутата. Той беше приятно изненадан от степента на ангажираност и знание на младите ученици.

Въпреки различните теми, по които се обсъждаше, едно стана категорично ясно - учениците и евродепутатът се съгласиха, че мястото на България е в Европейския съюз. Това е мястото, където страната трябва активно да защитава своите интереси и идентичност.

В заключение, евродепутатът подчерта важността на настоящите и бъдещите дни за страната. Той призова за будни, образовани млади хора, имащи критично мислене и необходимото самочувствие, които да участват активно в европейския дебат.

"Благодаря ви, момчета и момичета, посланици на ЕП! За мен беше чест и удоволствие да съм част от този разговор!" - написа той в благодарствено послание към учениците. В този дух се закри срещата, като успешен и вдъхновяващ диалог и обмен на мнения.