Добавена на: 2023-10-23

Евродепутатът Асим Адемов подкрепи кандидатите за кметове на ПП ГЕРБ в Кърджали и Пловдив

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП се присъедини към предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Кърджали и Пловдив, изразявайки своята подкрепа към кандидатите и подчертавайки тяхната непрекъсната ангажираност с хората.

Асим Адемов, известен със своята активна роля в Европейския парламент, подчерта важността на този диалог между кандидатите и гражданите. Той заяви: "Кандидатите на ГЕРБ са непрекъснато сред хората и не за да обещават неизпълними и независещи често от тях неща, а за да чуят какво мислят, искат и очакват от тях гражданите."

След своите ангажименти в Страсбург, Асим Адемов се присъедини към двамата кандидати - Никола Чанев за община Кърджали и Костадин Димитров, кметът на Тракия и кандидат за кмет на Пловдив. Той изрази намерението си да бъде сред хората и да чуе техните болки, критики и очаквания, и да усети подкрепата, която се предоставя на двамата кандидати.

Този акт на обединение на различни нива на политика подчертава важността на диалога и сътрудничеството между лидерите и гражданите, което е от съществено значение за развитието и напредъка на общностите.