Добавена на: 2023-10-15

Асим Адемов от ГЕРБ: Европа се довери на Стефан Радев, нека и жителите на Сливен му се доверят

Европа се довери на Стефан Радев, затова призовавам жителите на Сливен и общината също да му се доверят на 29 октомври. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който излезе с призив за предстоящите местни избори.

„Запознах се с управленската програма на Стефан Радев и смятам, че тя е най-балансираната и изпълнима в Сливен. А неговата администрация работи най-добре с европейските институции. Взаимодействието с Европа е ключово при реализирането на мащабни проекти и отключването на редица възможности за възползване от европейската солидарност. Затова кандидатурата на Стефан Радев и листата от ГЕРБ в Сливен нямат реална алтернатива. Демокрацията дава право на всеки да споделя възгледите си, а на хората – да избират. Призовавам на 29 октомври жителите на Сливен отново да направят правилния избор и да се доверят на човека, на когото се довери и Европа – Стефан Радев“, заяви Асим Адемов в своето видеообръщение.

По думите му кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев, който излиза на местния вот за трети мандат, е един от двамата местни политици, които са разпознаваеми и добре приети на европейско ниво. Другият е Десислава Танева.„През последните години екипът на Стефан Радев успя да изправи града на крака и да реализира редица добри проекти за Общината. Кметът работи и в трудни времена заради войната, пандемията от КОВИД и нестабилната политическа обстановка. Стефан Радев обаче има подкрепата на Европа. Затова и хората трябва да го подкрепят на 29 октомври“, категоричен е евродепутатът.

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!