Добавена на: 2023-02-22

Остра реакция на евродепутата Асим Адемов срещу думите на Асен Василев за дупките и чорапогащите на българските учители:

Един новопръкнал се политик с фалирала фирма и обявен от свой бивш съдружник за "измамник" си позволява да обижда Българския учител!!!

„Когато оставиш учителите да ходят с чорапогащници с дупки, нормално е да нямаме нормални учители в училищата и сега тепърва да навлизат нови кадри”, казани за българските учители от лидер на „Продължаване промяната“ предизвика гнева на хиляди българи. Остра реакция на думите му публикува и благоевградският евродепутат Асим Адемов. Ето какво написа той:

Като учител, като горд български учител с повече от 23 години учителски стаж, съм възмутен от обидите към Българския учител, изречени от устата на новопръкнал се и много бързо самозабравил се политик!

Един новопръкнал се политик с фалирала фирма и обявен от свой бивш съдружник за "измамник", решил да се прави на оригинален и взел да обижда Българския учител!!!

Българският учител, който винаги е бил нашият просветител, който е символ на българския национален дух, символ на нашата национална гордост и будна гражданска съвест през най-трудните и тежки години от нашата история! За този новопръкнал се политик съм сигурен, че няма в гардероба си скъсани чорапогащници, но и той да бъде сигурен, че няма Български учител с такива. Дори и в най-трудните времена българския учител не е губил своето самочувствие и винаги е бил пример за своите ученици! Българският учител не загуби своето достойнство и гордост и беше пример за обществото, дори когато получавахме заплати от порядъка на 4-5 долара!
За разлика от новопръкнали се безмерно нагли, с огромно самочувствие, високомерни политици като въпросния политик Асен Василев!
Българският учител е най-нормален човек, който дава всичко от себе си за нашите деца. И времето си, и любовта си!
Дава, г-н Асен Василев, дава, а не краде като вас от своите съдружници!
За българския учител ще цитирам от песен на Тодор Колев - " Той може пепел да яде, но няма да се моли"

Поклон пред работата, усилията, вниманието и любовта на учителя, с която обгръщат нашите деца!