Добавена на: 2022-08-08

Асим Адемов: Г-жо Лена, г-н Борисов беше и ще бъде повече от 12 години, а вие бяхте дотук

Асим Адемов- Евродепутат ГЕРБ/ЕНП:

Лена на Киро или на Киро Лената, попитала "Къде беше тези 12 години, Бойко".

Боже, колко непросветен народ има по тоя свят, боже!

Никак не ми е работа да отговарям вместо г-н Бойко Борисов, но понеже въпросът е зададен в публичното пространство, ще си позволя и аз да й обясня къде е била публичната личност Бойко Борисов последните 12 години.

Г-жо Лена, г-н Борисов в последните 12 години беше премиер на България 3 (три пъти ), за разлика от вашия Киро, който едвам издрапа еднократно 7 ( седем ) месеца и то с помощта на тати, на най-големите медии, на папата, на куп световни лидери и на куп изговорени лъжи!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше няколко пъти в Европейския парламент, където държа реч, отговаряше на въпроси на евродепутатите, там, където твоя Киро, не беше и никога няма да бъде!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше в Белия дом на среща с президента на САЩ, а не се снимаше по коридорите с него, както се похвали Киро!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше приет от папата и заради него папата посети България, а не си измисляше приказки измислени, разказани от папата, както си фантазираше Киро!

Г-н Борисов когато се разхождаше по коридорите на Европейската комисия, за него под ръка се държаха и Меркел, и Макрон, и Рюте, и Урсула фон дер Лайен, и всички останали европейски лидери, а не като вашия Киро, който разхождаше чашата си с питие в ръка по коридорите на Комисията!

Г-н Борисов 12 години беше сред народа, когато той имаше нужда от подкрепа, а не като твоя Киро, който вдигаше самолета само с теб, за да отидете на усамотение в Солун!

Г-н Борисов последните 12 години строеше магистрали, училища, детски градини и поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който поддържаше един парапет, за да осигури един висок стандарт!

Г-жо Лена, мога още много примери да дам къде е бил последните 12 години г-н Борисов, но не виждам смисъл да се обяснява на политически еднодневки като вас!

Г-н Борисов е председател на регистрирана партия в съда, която е участвала на избори и е спечелила толкова избори, колкото ти, предполагам, нямаш спечелени дела, а и вие още на всичкото отгоре не можете да регистрирате партията си!

И накрая, г-н Борисов беше и ще бъде повече от 12 години, вие бяхте всичко на всичко 7 (седем) месеца и ми се струва, че бяхте дотук!