Добавена на: 2021-02-26

Евродепутатът Асим Адемов, ГЕРБ/ЕНП: Подкрепете най-добрия кандидат за кмет на община Баните - Павлин Белчев!

Аз пътувам из цяла България и виждам как се променят общини. Много е важно кой е кметът, как управлява, каква визия има, с какви намерения е.

Вие в момента правите най-доброто - идвате и слушате кандидата. Те имат свободата да говорят, да обещават какви неща ще правят, понякога чудеса.

Вашата задача е да прецените дали това, което те казват, може да стане. Един кандидат колкото и добре да говори, колкото и приятни неща да обещава, сам не може да се справи.

Силата е в екипа, а ние сме много силен екип. Затова сме тук, за да изразим нашата подкрепа към Павлин Белчев, заяви на среща с жители на Баните евродепутатът Асим Адемов от ГЕРБ/ЕНП. Той бе заедно с областния кординатор на ГЕРБ Николай Мелемов, кметът на Търън от 40 години насам Явор Говедаров и кметът на гърменското село Хвостяне Сейхан Ахмедов – кмет от 10 години.

По думите на Адемов там, където кметът има силен екип с подготвени качествени хора, се стига до нужните за общината средства и се променя средата за живот.

„Около Павлин има силен екип - правителство, народни представители, европейски представители в парламента. Това, което той ви обещае, ще бъде изпълнено, защото ние всички заедно ще работим това да се случи. Това, което е нужно, сме го направили на европейско и национално ниво, той ще го направи на местно и общинско ниво. Аз се надявам в неделя да не се поддадете на изкушения, а да подкрепите най-добрия кандидат за кмет Павлин Белчев“, подчерта Асим Адемов.

Кандидат-кметът Белчев се обърна към избирателите с думите: „Надявам се утре да размислите и в неделя да изберете №13!“.

„Иска ми се, когато се видим, да ме свързвате с две опорни точки - приемственост и професионализъм. Приемственост заради това, което направи баща ми. Заради това, че общината започна да се развива в градивна посока. Заради това, че съм се амбицирал да продължа неговото дело и да се надгради над останалото. Професионализъм - защото работя от 13 години в Министерство на земеделието, съответно съм натрупал достатъчно експертен и административен опит, който да ми помага да си върша работата като кмет ефективно и резултатно“, посочи той.

Приоритетите, по които смята да работи, са с акцент върху инфраструктурата, земеделие, социални дейности, здравеопазване, туризъм и нови възможности за работа.

„Моето намерение, ако ми дадете шанса да стана кмет на община Баните, е не да стоя толкова в кабинета, колкото да обикалям всички населени места и постоянно да имаме контакт, благодарение на който да имам реална представа от проблемите ви. Работата на кмета, разбира се, не е само да обикаля населените места, а и да инициира и създава проекти, с които да печели блага за своите съграждани. Заставам пред вас като кандидат на най-голямата и най-успешната за последните години политическа партия ГЕРБ. В тази връзка съм сигурен, че ако ми дадете шанса да бъда кмет, ще успея да реализирам всичките си идеи, още повече, че ще имам подкрепата и на държавата“, подчерта Павлин Белчев.

Областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, който е и кмет на Смолян от 10 години, заяви, че да си кмет не е лесна работа.

„Но това, което винаги ме е спасявало, е, че не съм гледал моя личен интерес. Единственият интерес при решенията, които взимаме, е те да са добри за общината, за населеното място. Когато съм добър кмет, какъвто съм сигурен, че ще е и Павлин Белчев - е добре и за партията. Това е единственият принцип“, поясни Мелемов.

Той смята, че Павлин Белчев е точно типът човек, който в 21-ви век трябва да управлява една община - образован, работлив и най-важното - да е близо до хората.

„Неслучайно Явор Говедаров е с нас - кмет от 40 години. Той отдавна не прави кампания. Това е пример за добър кмет. Факт е, че държавата ни все още не е децентрализирана и общините без помощ от правителството, трудно биха се справили. Европейските фондове също са в голяма помощ. А Павлин Белчев е много навътре в материята. Знае как да прави проекти и да печели пари за общината. Моят съвет е смело да обещава всичко, което може да изпълни, защото хората помнят. Бъдещето е пред вас, въпросът е да се направи разумен избор“, каза още Мелемов.

Представителите на ГЕРБ проведоха срещи и с жителите на селата Оряховец и Давидково, където призоваха в неделя да подкрепят кандидата за кмет от ГЕРБ с номер 13 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСЪТПЛЕНИЕ!