Добавена на: 2020-10-12

Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП: Независимо от коя политическа сила сме и какви цели имаме, не трябва да допускаме да хулим страната си

Независимо от коя политическа сила сме и какви цели имаме, не трябва да допускаме да хулим страната си. По този начин се накърнява имиджът на България, нанесе се имиджова щета. Предстоят избори в България през март догодина и хипотетично – може да управляваме ние, може да управляват и БСП, и други. Това каза за предаването „Брюксел 1“ българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Но това, което оставяме като впечатление в нашите европейски партньори, не е добре и няма да изчезне на другия ден след изборите, допълва Адемов.

„Защото, когато станаха наши колеги от „зелените“, които директно настояваха да се спрат еврофондовете, аз се учудих на нашите колеги от България (от БСП), които ръкопляскаха и се радваха. Сигурен съм, разбира се, че няма основание това да се случи. Но ако стане факт и БСП управлява, дали ще бъдат по-доволни, ако са спрени еврофондовете“, попита риторично евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Независимо от партийните ни ежби и партизански борби, най-високо трябва да стои интересът на страната ни, категоричен е Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.